>>Sprsml/diskusjon: absinth

Absinth

Den Tsjekkiske Republikk er et av svrt f land som fortsatt produserer Absint. Du kan kjpe en flaske i de fleste souvenir-butikker, til en pris som er mye rimeligere en flaske sprit her hjemme.

Kjrt barn har mange navn, og absinthen har blitt kalt mye, blant annet Den grnne fe, Den grnne dden, Djeveldrikken, Den grnne muse, Det grnne helvetet og Engledrikken. Og det skal sies at malurt, som er en ndvendig, og hoved -ingrediens i absinth, i store mengder er svrt giftig. Men i store mengder er ogs rent vann farlig. "Overdosering forrsaker svimmelhet, kramper, rus og delirium. Ren malurtolje er en sterk gift, men med riktig dosering er det ikke fare p ferde", som det heter.

Absinth - Den Grnne Fe

Det frste stadiet er som normal drikking...

I det andre stadiet ser du slemme ting...

Men hvis du ikke gir deg her, vil du se ting du har lyst se - fantastiske, uvanlige ting!

Absinth - Eksterne lenker

"Den grnne fe er tilbake" - Av Karoline Buck, Matoppskrift.no
Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Kommentarer

1 - Tull

- 10.06.2009 16:23:59 tommel opp0 stemmer

Tull, absinth har ingen andre helseskadelige effekter enn hva vanlig sterk sprit måtte innebære. Mengden malurt, som gir den karakteristiske bitre smaken og i og for seg er en giftig, blir strengt regulert. Placeboeffekten er gjeldene i tilfeller hvor "grønne feer" observeres.


2 - Hanky

- 27.04.2008 07:31:13 tommel opp0 stemmer

det er ikke lov fordi at forskere har funnet ut at de er sterke rus stoffer i den, noe lignende effekter som harsj, for stort inntak kan føre il halusinasjoner og kramper og noen hevder å ha sett en grønn fe, derav navnet "den grønne fe"

du får kjøpt det på Playa`del ingles å i de fleste sydhavsland vill jeg tro, men råder uansett deg til å ikke drikke for store mengder av de fordi om det er grei nok smak på den


3 - $idney!

- 27.02.2007 08:33:09 tommel opp0 stemmer

I hvilke land kan man kjøpe Absinth


4 - Marius sier:

- 16.07.2006 01:03:28 tommel opp0 stemmer

hvorfoer er det ikke lov?
1

Fly til Praha? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser p flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svrt rimelige flybilletter her. Besk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for g til www.Travelstart.no

Finn et perfekt hotell i Praha

Gjennom det anerkjente hotellbyret Hotell.no kan vi n tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Sk og bestill her:Skal du feire jul i Praha? Husk kjpe julegaver p forhnd! Finn hundrevis av julegavetips p Webby - besk Julegaver @ Webby!