>>Sprsml/diskusjon: -zoo

Praha Zoo

Praha Zoo er, som navnet antyder, en dyrehage i Praha (Troja). Den ble grunnlagt allerede i 1931, for "fremme studet av zoologi, beskytte dyrelivet, og ke kunnskapen til folket" i distriktet Troja nord for Praha. Dyrehagen er 45 ml stor, og har rundt 2500 dyr, 500 ulike arter fra hele verden. En av kampsakene for dyrehagen har vrt redde Przewalski-hesten fra utryddelse. I mange r var dyrehagen verdens strse avler av denne hesten.

Besk Praha Zoo p Internett: ZooPraha.cs.

Hvordan komme seg dit?

Ta Metro linje C (den rde) til endestasjonen Nadrazi Holesovice, derfra buss nr.112 frem til dyrehagen.

Praha Zoo er kjent for vre en barnevennlig dyrehage.

Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Kommentarer

1 - Anbefales

- 06.06.2009 15:40:42 tommel opp0 stemmer

Praha Zoo ligger rett utenfor byen, med det bra kollektiv tilbudet så er det veldig greit å komme opp ditt, ta trikken opp mot Troja og bytt med buss nr 112, som går direkte. Dette er en kjempe fin park å oppleve, enkleteplasser kan du få oppleve direkte kontakt med dyrene, som flaggermus og lemurer. Variert med dyreliv og publikumsvennlige bur! Ellers er det morsomme måter å komme seg rundt i parken, mini-tog eller heisstoler. Anbefaler å ta turen innom!


2 - hvor?!

- 09.06.2008 12:08:00 tommel opp0 stemmer

Hvor er praha?=?????????


3 - Fester

- 10.03.2006 04:31:52 tommel opp0 stemmer

Er det noen som har besøkt dyrehagen i Praha? I så fall: Er dette noe å anbefale for småbarnsfamilier?
1

Fly til Praha? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser p flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svrt rimelige flybilletter her. Besk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for g til www.Travelstart.no

Finn et perfekt hotell i Praha

Gjennom det anerkjente hotellbyret Hotell.no kan vi n tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Sk og bestill her:Skal du feire jul i Praha? Husk kjpe julegaver p forhnd! Finn hundrevis av julegavetips p Webby - besk Julegaver @ Webby!